Marije bekijkt vandaag de modemissers; muizensloffen, hoefhakken.. Wat vinden jullie!?

Altijd krijg ik vragen naar mijn hoofd waarom sommige modecollecties er altijd zo vreemd mogelijk uit moeten zien. Voor sommige buitenstaanders ziet het modewereldje eruit als een grote grap. Zien ze een Bas Kosters show of een Alexander McQueen jurkje en hun ogen puilen uit hun oogkassen.

Vooral de jongens van mijn school snappen er geen snars van. Elke keer hou ik dan mijn standaard praatje dat je het niet moet zien als mode, maar als een kunstobject. Zo’n soort riedeltje, elke keer verzin ik wel wat. Maar soms, heel soms, geef ik ze gelijk. Want soms lukt het zelfs mij niet om er iets moois in terug te vinden.

Dus hier een mijn persoonlijke top drie met de belachelijkste ‘mode’:

1.De hoef / pistool hakken

Deze hakken zijn van ontwerpster Iris Schieverstein. Heel vet verzonnen, vooral met de ‘hoefplateauzool’, maar toch niet echt mijn ding..

2.De Kermit jurk van Lady Gaga.

Natuurlijk kan Lady Gaga niet ontbreken aan deze blog!
Ze verscheen in een Duits tv-programma in dit Kermit de Kikker jurkje. Zelfs met een bijpassend Kermit haarstukje! Sorry, maar mij wordt dit iets te gek..

3.De kandelaar BH

Deze oncomfortabele kandelaar BH slaat echt op alles. Hij lijkt misschien erg romantisch, maar pas maar op dat je je vriend er niet mee brandmerkt!

En als laatste nog schoenen waar ik echt de kriebels van krijg.
Hier zou ik nog niet dood in gevonden willen worden!


Dus jongens, vandaag slik ik mijn trots eens een keertje door en geef ik jullie gelijk! Sommige fashionstadements gaan zelfs mij iets te ver.

Liefs,

Marije

Bron: www.style.com & www.weheartit.com