Ying heeft een grote liefde: muziek…

Sommige mensen geloven in God, ik geloof in muziek. Het maakt niet uit waar je in gelooft of wat voor persoon je bent, volgens mij betekent muziek heel veel voor veel mensen.

Maar wat is muziek eigenlijk? Als we het woordenboek mogen geloven, is het geluid dat wordt voortgebracht door een menselijke stem of door instrumenten. Een mooie definitie, maar muziek is eigenlijk veel meer.

Muziek kan je door moeilijke tijden heen helpen, of juist de dingen uitdrukken die je zelf niet kan zeggen. Bijvoorbeeld als je iemand mist en veel aan diegene denkt. Zoals het volgende liedje, ‘Miss you’ van Aaliyah.

Je hebt het helemaal gehad met al dat gedoe en geroddel af en toe. Je bent net gedumpt door je vriendje of je kan die ene bitch gewoon echt niet uitstaan. Dan is ‘Fuck you’ van Cee Lo Green perfect!

Onzeker over je uiterlijk? Of heeft iedereen commentaar op je omdat je niet perfect bent en niet aan het modeplaatje voldoet? Je bent mooi als je gewoon jezelf bent! ‘You’re Fucking Perfect to me!’ van Pink.

En tot slot één van de mooiste gevoelens op aarde, en ook meteen het onderwerp waar de meeste liedjes over gaan, de liefde. Dat heerlijke gevoel van vlinders in je buik en de glimlach op je gezicht als je aan je crush denkt. Oftewel ‘I’m in love (I wanna do it)’ van Alex Gaudino.

Zo bestaan er nog miljoenen mooie liedjes op deze aardbol en daarom ben ik ook erg blij dat internet is uitgevonden zodat we al deze geweldige muziek kunnen luisteren en delen met elkaar. Music makes people come together.

Liefs,
Ying

Meer lezen over Ying? Klik hier