Over dieren en fashion.

Gister zat ik op de bank wat te zappen op de tv. En zoals gewoonlijk staat er dan een bak chips naast me, maar toen ik erin graaide was de helft weg!

Chagrijnig keek in naar de dader, mijn kat. Hij is namelijk dol op al het eten wat ik ook lekker vind. Hij eet mijn chocolade, chips en meloenen maar al te graag op. En vooral als ik het dan niet door heb. Daarom heb ik hem geadviseerd om een andere hobby te zoeken bijvoorbeeld om een fashionable kat te worden.

Overal op internet zie ik namelijk de mooiste fashion shoots met dieren maar ook dieren outfits. Nou vind ik dat laatste toch echt wat te ver gaan, en ben ik er ook een beetje tegen. Zo zag ik laatst op straat een Paris Hilton look-a-like met een mini hondje in een mini tasje met een veel te klein afknellend hoedje.

Ik had zoveel medelijden met het hondje en heb gezworen om daar nooit aan te beginnen. Ook ben ik er achter gekomen dat mijn kat toch niet zo fotogeniek is na al de foto’s die ik probeerde te maken. ( Zie de foto hiernaast…!)

Ben je benieuwd naar fashionshoots met dieren?Hier, hier, hier en hier zie je voorbeelden. En deze is gewoon te grappig!

Liefs,

Marije