Mika geeft je de beste nagelverzorgingstips!

Hoe onderhoud jij je nagels? Hoe zorg jij er voor dat jouw nagels er door de jaren heen goed uit blijven zien? Hiervoor 3 tips van top nagelstyliste Julieth Jelsema!

Julieth (47) Is een welbekend ervaren vakvrouw die al vele jaren met groot succes haar eigen nagelstudio runt. Speciaal voor jullie Cosmogirls! geeft zij 3 tips om je nagels op lengte, gezond en mooi te houden.

Tip 1 : Lengte
Vijlen in plaats van knippen, met knippen beschadig je de nagels en creëer je veel haakjes in de nagels. Je kunt je nagels het beste op lengte houden door ze te vijlen met een kartonvijl. Een kartonvijl is zachter en beschadigd je nagels niet. Door hiermee 1 richting op te veilen creëer je een mooi gevormd resultaat.

Tip 2 : Verzorgen
Om je nagels goed te verzorgen gebruik je een nagelriem olie. Door het aanbrengen van de olie blijven je nagelriemen zacht en verzorgd waarna je de nagelriemen kan terugduwen met een bokkepootje. Hiermee zorg je voor netjes verzorgde nagelriemen waardoor het lakken van de nagels makkelijker en mooier word.

Tip 3 : Beschermen voor je gaat Lakken.
Misschien wel 1 van de belangrijkste tips. Gebruik een basiscoat! Door de vele pigmenten in de nagellak zullen je nagels er na verloop van tijd en na vele malen aanbrengen van gekleurde nagellak geel uit gaan zien omdat er altijd pigmenten in je nagels blijven zitten. Door een basiscoat aan te brengen onder je gekleurde nagellak bescherm je je nagels hiertegen en behouden ze hun mooie natuurlijke kleur wanneer je de lak weer verwijderd.

Voor meer informatie : http://juliethjelsema.wordpress.com/
Tot volgende week!

Groetjes?Mika