Deze week is Natascha in Barcelona om daar de sterren van de hemel te dansen. Lees hier wat ze daar allemaal beleefd!

Het is tien uur s’ochtends en ik zit achter de computer in onze megaluxe ‘kleedkamer’ van HTC. We dansen op Europa’s grootste venue voor smartphones en andere elektronische gadgets. Het ziet hier blauw van de zakenmannen en wij, als dansers, lopen er een beetje als zwervers tussen.

We dansen elke vijfenveertig minuten een modern duet en doen dat in shifts, want anders is het niet vol te houden. Voordeel hiervan is dat we in onze vrije uurtjes Barcelona kunnen verkennen, en dat is natuurlijk helemaal fantastisch! Ik ben vandaag niet aan de beurt tot half drie en heb nu dus mooi de tijd om mijn blog te schrijven.

Vergeleken met vorige week is deze week totaal anders. Na een week van twijfel en onhandige, onzekere gevoelens (waar ik deze week niet eens tijd voor heb gehad), ben ik ontzettend aan het genieten van deze week. De repetities die vorige week maandag begonnen, waren heerlijk. Een leuk team van dansers, uitdagende choreografieën en een hele aardige choreograaf. Hard werken, maar echt voldaan naar huis gaan. Love it!

Afgelopen vrijdag vlogen we richting Barcelona. Het hotel waar we verblijven ligt helaas iets buiten de stad. Kennelijk is dit evenement zo druk bezocht en werken er zoveel mensen aan mee, dat de hotels in Barcelona volledig volgeboekt zijn. Of ze wilden kosten besparen door de dansers in een wat goedkoper hotel te laten verblijven, hahaha.

Verder moet ik zeggen dat we supergoed verzorgd worden. Vooral qua eten, en ik houuuuu daar echt van. Mede dankzij mijn Twitterfriends (die me geweldige tips hebben bezorgd), ben ik me volledig aan het volproppen in Barcelona. Iedere avond nadat we klaar zijn met ‘werken’ (wat natuurlijk wel zo is, maar echt nooit zo voelt), gaan we gezellig de stad in en genieten we met z’n allen van sangria en heerlijk eten. Een leuke avond hebben met dansers is heel gemakkelijk. Ik weet niet precies waarom, maar ik lig standaard helemaal plat van het lachen. Dus ja, ik heb hier een heerlijke tijd en geniet volop.

En tja, verder… We werken nu nog drie dagen in Barcelona, voordat we terugvliegen naar Londen. De dag daarna vlieg ik gelijk door naar Geneve, waar ik een andere opdracht heb gekregen. Lucky me! Ik ben dol op reizen en op deze manier is het perfect te combineren met mijn werk, waar ik ook dol op ben. Ik hoop echt dat ik dit nog vaker mee mag maken. Morgen en overmorgen zijn perfecte dagen, want dan ben ik al om half twaalf ‘s ochtends klaar met optreden. Dat is dus het ultieme moment om uren door Barcelona te slenteren en dat is dus ook precies wat ik ga doen.

Het is grappig om te realiseren hoe groot het verschil is met mijn blog van vorige week. Echt een verschil van dag en nacht. Ik denk dat dat komt omdat je als danser een vrij onzeker leven leidt. Of omdat ik gewoon een dramaqueen ben, hahahaha.

Nou ja, tot volgende week en hopelijk weer in dezelfde goede bui!

PS: Luke en Tobias, twee dansers, vragen nu de hele tijd of ik hun naam in mijn blog wil vermelden, haha. Dus bij deze ;).


Luke en Tobias


Onze outfits


Repetities


Groepsfoto


Met Charlie


Group pic!


Lekker uit eten


Met Emily