Très important voor meiden: de tas! Essentieel om al onze zooi mee te slepen, Lisanne scoorde een nieuwe!

Tassen, wij meisjes kunnen er niet genoeg van krijgen. Als er iets is wat wij áltijd bij ons hebben, is het onze tas. Het is misschien wel ons tweede huisje. En dan al die zooi die wij mee slepen. Ja, zeg maar gerust zooi: portemonee, sleutels, flesje water, 2 lippenstifen, handcrème, kauwgum, notitieboekje, zonnebril, tonnen elastiekjes enzovoort.

De inhoud hebben we allang klaar liggen, maar dan moeten we nog de perfecte tas vinden. Dat kost vaak wat meer moeite. Ik heb drie jaar lang (!!) moeten zoeken voor de perfecte tas. Misschien was ik iets te kritisch, maar ik wilde gewoon écht iets moois.

En dat heb ik gevonden! De Birkin bag van Hèrmes heb ik altijd al erg mooi gevonden. Een elegante tas met een mooi sierlijk slotje, een tas die die niet heel opvallend is, maar toch altijd aanwezig, een perfecte aanvulling op je outfit.

Nou ben ik niet zo rijk dat ik een echte Birkin bag kan kopen, maar gelukkig heb ik een perfecte look-a-like gevonden. (modemusthaves.com) Ik ben er helemaal happy mee.

Wat is jou favoriete tas?

Lots of love,

Lisanne

www.fashionableandme.com