Joika kreeg een nieuw klasgenootje.. Die bleek superlief te zijn! En model!

Enkele weken geleden vertelde iemand in mijn klas dat er een nieuw meisje in onze klas zou komen. Eerst dacht ik ‘No, weer een meisje! Ja, onze klas bestaat enkel en alleen maar uit meisjes. En toen vertelde ze me ook nog dat ‘de nieuwe’ een model was!

Ja toen vond ik het al helemaal niet meer leuk, een model: dat betekent een super mooi meisje, met kei veel streken en als er dan eens jongens voorbij zouden lopen, dan zouden die zeker en vast naar haar kijken!

Maar Lisa bleek superleuk! ‘Het model’ haar naam is Lisa, ze is al sinds haar 13de model en toen ik haar opzocht op Facebook zag ik dat haar foto’s ook nog eens prachtig waren! Lisa is een superlief meisje, en het is zalig om al haar modellen verhalen te horen!

Lisa is aangesproken op straat, het lijkt me echt zalig om van iemand vreemd te horen te krijgen dat je prachtig bent en voor model mag spelen. Fotomodel EN Catwalk! Elke keer prachtig opgemaakt te worden en van Walter Van Beirendonck himself te horen dat je een prachtig model bent en dat je ineens mag poseren voor zijn collectie!

Daarbij is ze een superlief meisje en kan je echt goed met haar praten, eigenlijk vind ik als je al zoveel hebt bereikt in je leven best wel trots mag zijn. Ik zou het in ieder geval zijn!

Liefs,

Joika

Met dank aan Lisa Verberght 😉