Wow, wat gaat een week snel om! Ik stond net in de pizzeria te werken en dacht opeens: ‘Ik moet nog een Cosmogirl-post schrijven!’

En waar schrijf je dan over? Over het feit dat mede CG!-er (eigenlijk mijn redactrice) Sara wel Justin Timberlake heeft ontmoet deze week en ik niet? Of over het feit dat mijn rode haar nu al begint te vervagen? Zoveel dingen, zo weinig inspiratie!

Laat ik dan maar bij het eerste beginnen: Ik heb morgen een sollicitatiegesprek bij Young Label. Ik had al een tijdje geleden online gesolliciteerd, maar toen – super dom – het verkeerde e-mailadres doorgegeven. Dus zo hebben ze me nooit kunnen contacteren.. Lekker weer hoor Nina. Wat is Young Label hoor ik je vragen? Dat is een bedrijf dat bij evenementen personeel aanlevert. Dus zo kan ik lekker overal werken en genieten van geweldige muziek! Daarnaast is het super flexibel, dus dat is ook nog een pre. Beter krijg ik die baan gewoon! 😉

Daarnaast heb ik deze hele week eigenlijk vooral heel veel films gekeken. Dit zijn de 5 beste films die ik heb gezien deze week:

1. The Social Network
Ja, ik liep een beetje achter, maar wat is Justin T. goooooed (en lekker)! 😉

2. Bad Teacher
Deze was eigenlijk ook alleen maar leuk door een ultra-nerdy Mr. Timberlake.

3. Friends With Benefits
Jaja, deze film is OOK met Justin en komt pas 22 september uit, maar wie heeft hem al gezien?! …ja, ik dus. 😉

4. J’ai tué ma mère (ook wel bekend als ‘I Killed My Mother’)
De enige film niet met Justin Timberlake in dit rijtje. Ook de enige die geen Hollywood productie is, maar zeker daarom misschien juist wel een gigantische aanrader. Hij is niet stoffig, gaat over een jongen van onze leeftijd (met dezelfde problemen) en daarnaast is die jongen ook nog degene die de film geschreven, geregisseerd en gedragen heeft door de hoofdrol in de film te vertolken. Dat vind ik echt heel knap.
En dan last but not least:

5. Alpha Dog
..Ja, voor Justin 😉

Ik moet zeggen dat de films niet echt gerankt zijn op hoe goed ze waren. Want ik vond bijvoorbeeld Alpha Dog een stuk beter dan Bad Teacher. Cameron Diaz was daar namelijk best wel heel erg slecht, maar deze manier was voor mij het handigst, zo wist ik zeker dat ik geen film vergeten heb.

Sorry dat ik deze keer wat minder interessantere dingen te vertellen heb dan normaal gesproken, maar deze week was naast films kijken en sollicitatie gesprekken scoren ook vooral heel erg rustig. Geen hippe feestjes, geen leuke nieuwe mensen. Even rustig op de bank zitten is namelijk soms ook gewoon even goed voor je! Vooral als je bijna je rij examen hebt!

Groetjes en kusjes, Nina!

PS. Vanaf volgende week gewoon weer leuke en interessante party verhalen, hoor! Mocht je toch niet tot volgende week kunnen wachten dan heb ik een nieuwe TV-serie aanrader voor je, namelijk ‘Skins’. En nee dan heb ik het niet over de MTV versie, maar de Britse. Ik ben heeeeelemaal hooked! Gewoon even googlen en je hebt het zo gevonden. Veel kijkplezier!

Oh en neem het plaatje niet te serieus… :p