Nina gaat knallen met The Partysquad! Of nou ja… knallen…

Zaterdag, 4 juni 2011. The Partysquad @ P60 Amstelveen. Eindelijk weer eens dansend tussen de meisjes staan, die ‘The Situation’-lookalikes proberen te verleiden. Ja, zo een avond zou het, volgens mijn verbeelding, worden. Niets was minder waar.

Mijn vriendin Eefje en ik stapten hoopvol in de oversized familieauto van Eefje’s vader – die zodanig kapot is dat invoegen op de snelweg al een heel gedoe is – en we hadden zelfs de radiozender van onze geliefde 3FM naar Radio 538 veranderd om zo een beetje in het sfeertje te komen.

Het ‘feestje’ wat we zouden aantreffen, is nu geschiedenis. Te zien in het sfeerverslag hieronder, ik zal niet teveel verklappen.

Maar voordat je het gaat bekijken:

– Eefje verbeterde me over de schakelaar, want die heb je dus blijkbaar wel degelijk nodig als je een automaat rijdt. Gelukkig heb ik mijn rijbewijs nog niet, anders hadden er nu dus al meerdere mensen in het ziekenhuis gelegen waarschijnlijk.

– Het geluid op het filmpje klinkt zo overstuur, omdat mijn fotocamera (want ik ben immers te sloeber om een videocamera met microfoon te kopen, maar het heeft ook weer zo zijn charmes) problemen heeft met audio opnemen. Ik kan wel in en uitzoomen vanaf grote afstanden, maar een beetje fatsoenlijk een muziekje opnemen is teveel gevraagd blijkbaar. I’m very sorry.

– Ik ben soms een beetje raar.

Nou, ik hoop dat je een beetje van mijn eerste vlog geniet en dat er nog veel mogen volgen!

So longggg girls and boys!
Nina.

PS. Mocht je in Leiden wonen en even niets te doen hebben (of gewoon echt geen leven hebben, kan ook.), ga dan even langs de gallerij ‘Noodweer’, want daar heeft een van mijn beste vriendinnen haar expositie. Ze heeft er zelfs 2 foto’s van mij bij gehangen. Daarnaast hangt er ook een foto van Taylor Swift en de zangeres van Alphabeat, allemaal door haar gefotografeerd! Vond het wel even de moeite waard om te melden. De expositie is nog te bekijken tot eind juni.