En dan is mijn stage weer voorbij!

Wow, wat vliegt de tijd hier! Nog maar acht dagen. Bizar toch? In de afgelopen weken heb ik duizenden woorden en letters op papier gezet.

Voor vijf issues van CosmoGIRL!, het Beach Boek, de schoolagenda voor 2012/2013 (ja, nu al!) en natuurlijk de website. Al die woorden, die jullie al hebben gelezen en nog gaan lezen.

Dat blijft wel een beetje een raar idee hoor. Stel je eens voor: je maakt een werkstuk en dat is bij iedere boekhandel te koop. Heel Nederland kan het lezen! Een beetje eng wel. Want wat vinden jullie er eigenlijk van?

Daar kreeg ik gelukkig een klein beetje antwoord op tijdens onze supergezellige high-tea met lezeressen een paar weken terug. Wat was dat interessant zeg! Heel erg leuk om van jullie zelf te horen waarom jullie CosmoGIRL! lezen en wat jullie leuk en minder leuk vinden. Konden we iedereen maar uitnodigen…

Hier op de redactie is het nog even gezellig als altijd. Al moeten we sinds een paar weken helaas weer binnen lunchen (sun, we miss you!) en worden we ’s ochtends goed wakker gedrild door de bouwvakkers die met een klopboor in de weer gaan. We hebben babybezoek gehad van de CG!baby’s van Chris en Helena en ik ben gisteren samen met Kim bij Thijs Willekes op bezoek geweest om een superleuk filmpje te schieten. Hou de site dus goed in de gaten, want volgende week kunnen jullie het resultaat zien!

Kortom: busy as ever. Vond ik het eerst een raar idee dat ik hier elke dag binnenliep, nu is het vreemd dat ik hier over een paar dagen alweer wegga! Alhoewel, helemaal weg…

Liefs,
Annemarie