Omdat ‘goedkoop’ echt geen troep hoeft te zijn

 
Woohoo, dit wereldvreemde dorpskind is eindelijk naar de grote, boze stad verhuisd! Hello, lovely Amsterdam! En weet je wat dat betekent? Dat ik nu helse huishoudelijke klussen moet verrichten (lees: overhemden van het vriendje strijken en eetbare maaltijden in elkaar flansen).
 
Maar er moest natuurlijk ook geshopt worden voor ons nieuwe stulpje. Het gevolg is dat mijn banksaldo nu even lager is dan ooit tevoren… En dankzij mijn voorkeur voor dure, antieke shizzle en hippe design items, bleef er daarom deze maand niet zoveel meer over voor een fijn Chanelletje, Estée Laudertje, of MAC'je. Ja, een McFlurry misschien… Maar een MAC blush was toch écht even iets teveel van het goede.
 
Daarom ging ik op zoek naar een aantal kersverse budgettoppers, waarmee ik mijn bizar grote beautystash nóg meer kon uitbreiden. Want ja, dat was toch echt hard nodig.
 
2 drogisterijen verder…
Maar even hè. Ik heb me toch een paar chille make-upjes weten te scoren! En ze zijn alledrie ook nog eens goedkoper dan €5. Nooit geweten dat ik het in me had.
 
1. NYC Big Bold Angel Lash Mascara (€4,29)
Wimpers als een engel? Klinkt best oké. En dat is 't ook. Deze dikke, vette, pimpelpaarse unit is mijn nieuwe favoriet. Ik ben namelijk gek op grote borstels die je wimpers in één vleug voorzien van een flinke lik mascara. Hij is pikzwart (maar echt!), laat je wimpers een stuk langer lijken en hij klontert totaal niet. 
 
 
2. Catrice Velvet Matt Eyeshadow (€3,99)
Die kleur! Oh, ik hou ervan. Even geen bruin of nude, maar herfstig bordeauxrood (040 Al Burgundy). Deze kleur spotte ik al op de catwalk. De oogschaduw is goed gepigmenteerd en hij blendt heel mooi in je arcadeboog. Je hebt 'm in nog 5 andere kleuren! Catrice oogschaduws zijn the bomb.
 
 
 
3. Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Matte (€3,49)
Voor zo'n lage prijs werkt dit goedje echt superfijn! Hij maakt m'n huid misschien niet zo egaal als m'n Estée Lauder foundation, maar ik zie er wel degelijk een stuk frisser uit. De BB Cream blijft ook de hele dag goed mat. Nu hoef ik gelukkig niet met een vet, spiegelend voorhoofd langs de grachten te paraderen.
 
 
Zo lieve chicks, dit waren mijn drie favoriete budget make-upjes van de afgelopen twee weken. En ik moet jullie eerlijk bekennen: make-up hoeft geen vermogen te kosten. Een high-end Chanel mascara is hartstikke leuk hoor, maar een supercheap wimperwonder dat je bij de drogisterij vandaan trekt voor een paar lullige stuivers, werkt soms net zo fijn! Al ziet het er natuurlijk wel heul stoer uit als je af en toe een dikke Dior lipgloss uit je clutch kunt toveren…
 
Wat zijn jullie favoriete budget beautyproducten?
 
Liefs!
Noëlla