Haar allerlaatste blog 🙁

Hi lieve Cosmogirls,

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik ga jullie verlaten! Ik weet het meiden, ik vind het ook superstom, maar soms moet je keuzes maken in het leven. Ik heb een nieuwe baan bij een heel cool make-upmerk en daardoor jammer genoeg geen tijd meer voor mijn blog voor CG!

Gelukkig laat ik jullie achter met heel veel leuke, maar vooral eerlijke blogs over beauty. Bijna 2 jaar lang heb ik mezelf behoorlijk uitgesloofd om jullie te voorzien van geweldige beautytips. En ik heb mezelf soms ook flink voor paal gezet.

Maar zoals jullie wel weten beschik ik over een flinke dosis zelfspot, dus vind ik het niet zo erg dat de hele wereld op de hoogte is van mijn oempa loempa face, mijn make-uploze kraterkoppie of van een aantal zéér beschamende beautygeheimen.

Ook was ik soms behoorlijk chagrijnig en moest ik mijn frustraties echt even van me afschrijven. Die gingen voornamelijk over stank, meestal van mensen afkomstig. Of over mijn studie die ik destijds nog niet had afgerond. Ik wilde mijn school bijna in brand steken, want de stress maakte mij lelijk. En een beautyblogger kan. niet. lelijk. zijn! Had ik trouwens al verteld dat ik ziekelijke smetvrees heb? Hier kun je er nog meer over lezen.

Als ik jullie een van mijn blogs mag aanraden om zéker (nog een keer) te lezen, klik dan door naar dit stukje over mijn bizarre beauty habits. Daarin deel ik namelijk een handige trick om van droge stoppelschenen af te komen. Dacht je dat dat raar was? Hold on! Het toppunt van mijn weirdness wordt toch echt wel bewezen in deze blog, waarin ik o.a. laat zien hoe je met behulp van make-up de griep kunt faken.

Maar ik heb ook echt wel heel goede, nuttige en #healthy blogs geschreven hoor! Ik ben dan misschien een beetje getikt, maar ik heb jullie wel geleerd dat je genoeg water moet drinken, dierproefvrije wortelen op je huid moet smeren en hoe je je toet het beste kunt wassen.

En natúúrlijk is het helemaal oké om af en toe lekker te overdrijven door mee te lopen met een hippe make-up trend, de boel te belazeren met een goede fake tan of schattige nep sproetjes. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je jezelf goed blijft verzorgen en ondanks alles van jezelf blijft houdenZelfverzekerde meisjes zijn namelijk het allermooist!!!

Ik ben ontzettend blij dat ik voor jullie heb mogen schrijven en ik hoop oprecht dat jullie veel geleerd en gelachen hebben om mijn blogs. En remember: het is helemaal niet erg om af en toe de plank mis te slaan, want de beautywereld is nou eenmaal niet altijd even makkelijk.

Het enige wat ik jullie nog mee wil geven is om gewoon lekker jezelf te blijven. Dat doe ik ook! Maar dat hebben jullie misschien wel gemerkt ;-).

Heel erg bedankt lieve meiden, voor het lezen van mijn blogs. En natuurlijk ook een hele dikke kus voor CosmoGIRL! als dank voor deze waanzinnig leuke jaren.

Liefs,
Noëlla