Is daar iets mis mee?

Je hebt altijd van die zeurpieten die gaan lopen miauwen als er iemand in hun aura staat die zichzelf ietsjes teveel besproeid heeft met parfum. Sorry als je je nu aangesproken voelt, maar ik moet toch echt even mijn frustratie uiten over deze parfumhaters. Mag wel even, toch?

 

Waarom zou je 'bah' roepen als iemand heel sterk ruikt naar Coco Mademoiselle? Wat ruik je dan liever? Een mens dat ruikt naar, uhhh, mens? Dat is pas bah! Zo'n muffige 'huidgeur'… Of wat dacht je van mensen die helemaal nergens naar ruiken? Koos geurloos. Zo saai! Maar vooral: zó niet sexy. Nee, ik ben gék op wandelende parfumwolken. Sterker nog, ik ben er zelf ook één! Lekkere luchtjes associeer ik meestal met goed verzorgde mensen die een bepaalde indruk willen achterlaten. Mensen die ervan houden om fris en fruitig voor de dag te komen. En dan ruik ik toch echt liever teveel dan te weinig parfum. Maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke smaak.

 

'Subtiele geurtjes' zijn daarom niet aan mij besteed. Als ik mijn zuurverdiende euro's aan een peperdure fles heb uitgegeven, wil ik natuurlijk wel dat die geur de hele dag om me heen blijft hangen. En iedereen mag meegenieten. Stiekem doe ik het ook wel een beetje om een statement te maken hoor… Wat mij betreft gaat iedereen (en dan vooral iedereen die reist met het OV) los met parfum, al ruikt het naar wc-spray. Alles beter dan de geur van menselijke…dingen. En natuurlijk zijn er altijd van die personen die jouw parfum niet kunnen waarderen en spontaan moeten kokhalzen als je langsloopt. Dat is natuurlijk hartstikke vervelend. Voor hun dan.

 

Tip: Als je zin hebt om parfumhaters te pesten, draag dan Tonka van Reminiscence. Die is ultrazwaar, hoestopwekkend, maar o-zo lekker. Een parfum die je aan de andere kant van deze aardbol nog ruikt :). Zo, steek die maar lekker in je… neus!

 

 

Ben jij ook een parfumhater? Of ben jij voor team 'lekkere luchtjes'?

 

Liefs,
Noëlla