Hello, lipstick addict 😉

Vorige maand heb ik mijn felgekleurde lippenstiftjes weer eens uit mijn stoffige make-up kast getrokken en ik ben opnieuw verslaafd. Weg met die sexloze nude-kleuren en nietszeggende lippenbalsems! Het is tenslotte zomer, dus de hoogste tijd om die lekkere lippen van je in het zonnetje te zetten. 
 
Van hot pink tot pimpelpaars… Zorg dat het knalt! Ik ben er namelijk achter gekomen dat het dragen van felle kleurtjes stiekem heel veel voordelen heeft.
 
Hierbij 8 dingen die in je leven veranderen als je elke dag met een gekleurde smakkerd naar buiten gaat:
 
1. Iets te saai outfitje aangetrokken? Is niet erg! Een knalrode mond maakt je outfit namelijk opeens heel cool.
 
2. Felgekleurde lippenstift is een wondermiddel als je een beetje onzeker bent, want: meer aandacht en lieve complimentjes!
 
3. Je verandert langzaam maar zeker in een lipstick addict en kan met gemak 50 tinten pink onderscheiden.
 
4. Ingewikkelde oogschaduw looks kun je lekker overslaan, want je lippen zijn de sterspelers ;-). Scheelt weer een half uur voor de spiegel.
 
5. Je denkt eerst 3 keer na voordat je die vette friet met mayo naar binnen harkt. Je wilt natuurlijk niet je perfecte lipdo verpesten.
 
6. Je weet precies wanneer je mond weer een touch-up nodig heeft.
 
7. Je lipstick vergeten is een drama. Eigenlijk ongeveer net zo erg als het vergeten van je telefoon. Daarom zitten er ook altijd 10 back-ups in je tas.
 
8. Op het moment dat je vriendje je een kus wilt geven, draai je automatisch je hoofd weg. Helloooo, watch my lipstick!!! 
 
Wat is jullie favoriete lipstick?
 
Liefs,
Noëlla