Wedden dat jij ze ook maakt?

Wij girls kunnen af en toe behoorlijk blunderen. Ook op beautygebied zijn we helaas niet altijd flawless en slaan we de plank soms goed mis.
 
Maak jij je schuldig aan één van onderstaande beauty fouten? Gelukkig is het nooit te laat om iets (af) te leren ;-).
 
 
1. Mascara-agressie
Sommige dames pompen hun mascaraborstel zo hardnekkig in de huls op en neer alsof hun leven ervan afhangt. Doe chill! 😉 Met iedere op-en-neer-beweging die je maakt, komt er namelijk een verzameling bacteriën in je mascara terecht, waardoor-ie sneller uitdroogt.
 
2. Nog meer wimper-ellende
We hebben alles over voor een rijtje gekrulde Bambi-wimpers, maar gebruik je wimperkruller alsjeblieft op je kale wimpers en niet als je net een laag mascara hebt aangebracht. Tenzij je het risico wilt lopen dat je wimperharen afbreken tot zielige stoppeltjes…
 
3. Bronzer fail
We pakken het liefst de allerdikste poederkwast uit onze stash om hiermee een flinke vleug bronzer op onze toet te swipen. Hoppakee, lekker all over the face! Voorkom voortaan die oempa-loempa look en breng alleen een beetje bronzer aan op de plekken die normaal door de zon 'geraakt' worden.
 
4. Vette coupe
Twee weken rondlopen met een vette, stinkende plakbos is gewoon niet oké. Of denk je echt dat je haar minder snel vet wordt door het niet meer te wassen? Ha! Stap gauw onder de douche en maak a.u.b. dat hoofd schoon! 
 
5. Te veel oogpotlood
Ik zie het zó vaak. Meiden die zo'n dikke vette rand kohlpotlood onder hun ogen hebben hangen. Het ziet er onverzorgd uit dames. Gewoon niet doen. Ga liever voor een fris oogschaduwtje en een subtiele eyeliner op je oogleden.
 
Ladies, hopelijk hebben jullie je lesje weer geleerd voor vandaag! Ik hou jullie in de gaten ;-).
 
Liefs,
Noëlla