‘Als een wandelende mango luidde ik mijn herfstvakantie in’

Hey beauty's!

Na een week vol huiswerk-stress, weinig slaap en dramatische momenten, besloot ik mezelf vrijdag even goed te verzorgen. Ik had het de hele week namelijk ontzettend druk gehad en liep er niet bepaald bij als een frisse en fruitige beautyblogger.

 

Met een rommelige knot op mijn hoofd, een gore joggingbroek, een make-uploos gezicht en wallen tot aan mijn enkels, kwam ik de week door. Vrijdag was ik er helemaal klaar mee. Ik gooide mezelf onder de douche, scheerde mijn meterslange beenhaar weg en smeerde mezelf van top tot teen in met bodylotion. Als een wandelende mango luidde ik mijn herfstvakantie in.

 

 

My all time favorite! Mango Whip Body Lotion van The Body Shop. Ik hang nog net mijn mond niet aan het pompje…

 

Mijn nagels moesten ook dringend gedoopt worden in een feestelijk jasje, want daar was al 2 maanden niets aan gedaan. Shame on me…

Ik zocht wat kleurtjes waar iedereen spontaan vrolijk van wordt bij elkaar en besloot een big party van mijn nagels te maken. Een überglitterende topcoat, genaamd Disco Inferno kon uiteraard niet ontbreken.

Kijk deze fantastische regenboog! Wat nou bruin, zwart en DONKERrood? Ik wil zomer op mijn nagels, JUIST als het buiten om te huilen is. Waarom je looks aanpassen aan al die somberheid? Is toch nergens voor nodig, meiden?

 

Zonder enige inspiratie kwakte ik random alle kleurtjes op mijn nagels. Hier een veegje blauw, daar een veegje geel… En tot slot een swingende afsluiter met Disco Inferno. Check hieronder de tutorial voor dit abstracte kunstwerk:

Lekker opvallend en super easy!

 

Er is niets leuker dan binnenstromende complimenten op je zelfgemaakte nail-art. De dag daarna had ik er meteen al drie geïncasseerd. ‘Wat een leuke nagels!’ Ja girl, I know!

 

Er staan lippenstift-mondjes op! Dit is by far mijn meest favoriete aankoop van de afgelopen 22 jaar.

Ook mijn geliefde camera moest eraan geloven. Ik zocht al een tijdje een leuke hoes om het ding te beschermen en toen vond ik er 1. Bij de euroshopper. En hij is GEWELDIG! Ik móét 'm gewoon even met jullie delen.

 

En dan nuuuu even een leuk nieuwtje! Ik ga een eigen beautyblog beginnen! Op school heb ik de minor 'ondernemen' gekozen en daar zijn we bezig met het schrijven van een marketingplan voor een eigen onderneming.

 

Het lijkt me superleuk om dagelijks te beautybloggen, dus daarom ga ik binnenkort 'Bjoetie Kwien' in het leven roepen. Vinden jullie dit een leuke naam? Ik zal jullie regelmatig een update geven om te vertellen hoe het gaat, waar ik tegenaan loop en wat ik allemaal leer bij het starten van een blog. 

 

 

Een screenshot van mijn powerpoint presentatie over Bjoetie Kwien. I'm excited!

Nou meiden, ik wens jullie een heeeeeele fijne week. En voor degenen die vakantie hebben: GENIET! Neem vooral de tijd om jezelf eens lekker op te tutten, want daar word je blij van.

Liefs,
Noëlla