Roos blikt terug op 2012 en kijkt uit naar 2013.

Hi girls!

Ik wens jullie allemaal een geweldig, fashionable en kleurrijk 2013! Ik hoop dat jullie een mooie laatste maand hebben gehad en het jaar knallend hebben afgesloten. Zelf heb ik heerlijk gefeest en 1 januari lekker de hele dag in mijn bed doorgebracht. (Ik was pas 9 uur ’s ochtends thuis, dus ik vond dat dat wel mocht)

Nieuw jaar = nieuwe blogposts. Ik heb weer een hoop inspiratie opgedaan tijdens de vakantie en kijk er naar uit om meer trends, outfits en andere dingen met jullie te delen!

2012 is geweldig geweest voor mij: ik heb mijn leuke blog bij CosmoGIRL!, met mijn eigen fashionblog gaat het ook goed, ik heb heel veel nieuwe mensen ontmoet afgelopen jaar én ik heb een geweldig vriendje gekregen.

Dit jaar wordt extra spannend omdat ik eindexamen ga doen. Hoewel ik er erg naar uit kijk, ben ik ook ongelooflijk zenuwachtig (nu al!). En naast mijn eindexamen heb ik ook nog een toelatingsexamen voor de studie Lifestyle & Design. Het is allemaal hartstikke spannend, maar het is reden genoeg om goed mijn best te doen en afscheid te nemen van die ‘oh zo vermoeiende middelbare school’. Want zeg nou eerlijk: na vijf jaar is het toch wel genoeg geweest?

Mijn NYE outfit:

Meiden, ik wens jullie allemaal een geweldig nieuw jaar toe! Mogen jullie maar veel leuke momentjes hebben. Al zullen we daar uiteindelijk wel zelf voor moeten zorgen natuurlijk, make it count!

Liefs,

Roos