Zo lang mogelijk kunnen slapen én toch een toffe outfit aan? Lisanne geeft tips!

Jullie herkennen het vast wel: Je licht zo lekker in je warme bedje, elke keer als de wekker gaat denk je “Over 5 minuten ga ik er echt uit!” Wat uiteindelijk tot gevolg heeft dat je je verslaapt en je binnen 10 minuten moet klaar maken, om op tijd op school te komen.

Als je dan eindelijk naast je bed staat, komt het volgende probleem: “What to wear?” Bij gebrek aan tijd ga je maar weer voor die spijkerbroek met dat witte topje, omdat dat het dichtst binnen handbereik ligt.

Snel doe je je make-up en hup, op naar school. Die dag op school voel je je saai en denk je: “Was ik nu toch maar wat eerder opgestaan, dan had ik er tenminste leuk uitgezien.”

Dit gebeurde mij ook altijd, aangezien ik niet echt een ochtend mens ben. Sinds ik een paar tips las, is dit gelukkig een stuk minder geworden. Ik besloot zo lief te zijn deze tips met jullie te delen:

? Leg je kleding van te voren klaar. Hoe cliché dit ook klinkt, dit is echt dé gouden tip! Als je ’s avonds je kleren klaar legt, voorkomt dit ’s morgens veel stress. Je hoeft alleen maar uit je bed te stappen, en de kleding te pakken, zonder er verder bij na te denken.

? Zorg voor een georganiseerde kast. Als je dan toch zo eigenwijs bent om je kleding niet ’s avonds klaar te leggen, zorg dan tenmiste dat je kast overzichtelijk is. Zoeken in een berg kleding is toch een beetje lastig als je haast hebt.

? Basics. Zorg dat je op een bepaalde plaats een paar van je lievelings basics hebt liggen. Als je bent vergeten je kleding klaar te leggen en ’s morgens weinig tijd hebt, zie je er met je favo kleding toch nog fashionable uit!

? Gebruik inspiratie-volle momenten. Soms heb je van die creatieve buien dat je in één keer een paar leuke outfits verzint. Koester deze momenten. Zet bijvoorbeeld je looks op de foto, zodat als je echt niet weet wat je aan moet trekken, alleen even naar de foto’s hoeft te kijken en dan weer meteen bomvol inspiratie zit.

Heb jij ook wel eens last van ochtend-stress?

Lots of love,
Lisanne

Meer blogs lezen van Lisanne? Klik hier!