WARNING!WARNING!WARNING!WARNING!WARNING!WARNING!WARNING!

Ik wil even een officiële waarschuwing uit de deur doen voor de mensen in Vinkeveen en omstreken (Ja, Amsterdam, Utrecht en Hilversum, geldt dus ook voor jullie!): Nina doet namelijk vandaag haar eerste rijvaardigheden op in een echte auto met een stuur en gaspedaal en dus is het misschien mogelijk dat er doden gaan vallen.

Ik adviseer daarom ook dat alle mensen in Vinkeveen en omstreken zijn of haar ramen en deuren gesloten houdt van 11 tot 4. Daarna is Nina opgerot naar Keulen, dus kunt u gerust weer de straat op.

Dank u wel voor uw begrip,

Nina de Koning.

PS. Als je in de omgeving Amsterdam niets te doen hebt op deze donderdag dan raad ik je aan om even naar het Paradiso te gaan. Dan speelt namelijk Wakey!Wakey! en dat is, hoe raar de naam ook klinkt, echt hele leuke akoestische popmuziek. Onthoud de naam!

PS 2. Wat doe ik in Keulen vandaag? Mijn zusje gaat naar het concert van Big Time Rush – die ik overigens de grootste faal van het jaar vind, maar goed – en daarom heeft mijn stiefpapa bedacht om haar af te droppen met een vriendin en met mijn mama en ik Keulen te gaan verkennen. Ik kijk er echt heel erg naar uit!

Fotografie: altrendo images