Ilona weet niet helemaal wat ze van Oh Oh Tirol moet denken…

Je kent het vast wel, de nieuwe versie van ´Oh Oh Cherso´.
Je hebt er in ieder geval ongetwijfeld van gehoord. Bijna iedereen praatte erover! Stop een paar mensen in een vakantiehuis, laat ze alles doen wat ze willen met hier en ga daar een tikkeltje over de streep, en je hebt hét programma!

Ik had mijn televisie al lange tijd terug ingeruild voor mijn laptop. Als er dan toch iets op tv was dan keek ik het wel op uitzendinggemist, maar dit programma heeft ook mij in zijn greep. hiervoor blijf ik thuis!

Het geheim van het pogramma zit hem in de nuchterheid. Doodnormale Haagse meiden en jongens die even lekker op vakantie gaan, maar zich helemaal los laten gaan, ook voor de camera. Wat voor ons een gekke droom is voor een avondje of zelfs taboe, zien we in één aflevering allemaal schaamteloos voorbij gaan. Héérlijk!

Of ik zelf in het programma zou willen zitten? Nee. Ik kijk hier en daar met jaloerse blikken hoe ze zich schaamteloos kunnen uiten, hoe geweldig ze kunnen feesten. Maar dit is zeker niks voor mij, ik ben er het type niet voor, en al zeker niet voor de camera!

Wat zou jij ervan vinden om mee te doen in een programma als oh oh cherso/tirol?

Beeld: RTL