Ying geniet van de zon en geeft je de beste doe-tips!

Liggend in mijn achtertuintje geniet ik lekker van de zon. Wat is het toch een heerlijk weer, en dat zelfs al in april! Ik kan mij niet herinneren dat het vorig jaar ook al zo lekker was rond deze tijd van het jaar. Zijn jullie ook lekker aan het bruinbakken? Of weten jullie nog niet helemaal wat je moet doen met dit lekkere weer? Gelukkig ben ik er om wat suggesties te geven voor wat je kan doen tijdens deze heerlijke zonnige dagen.

Wat picca’s schieten in de zon met je vriendinnen. Door dat mooie zonlicht sta je nog stralender op de foto, en daar wordt iedereen spontaan blij van. Lekker fotoshooten, eerst natuurlijk gezellig de make-uppen, nageltjes lakken en dan heerlijk foto’s maken in de zon.

Ergens op een terrasje wat gaan drinken met je vriendinnen. Eindelijk kan het weer, en hoef je niet met jas en al op het terras te zitten. Ook kan je gezellig een ijsje gaan halen of, als je een beetje kan bbq-en, een bbq-party organiseren bij jou thuis.

Trek de stad in! Nu het lekker weer is, er komen ook allemaal festivals aan. Zo is er Pinkpop op 11, 12 en 13 juni. Iets dichterbij is 30 april, Koninginnedag op het museumplein met Radio538. Of misschien de TMF awards op 12 juni, bij de Javakade in Amsterdam. En als je het goede doel een beetje wilt helpen het Because I’m a Girl concert op 9 juni.

Hopelijk heb ik jullie wat leuke tips gegeven om je te vermaken met deze zonnige dagen. Heb jij nog wat tips die je met andere Cosmogirls wilt delen? Laat dan even een reactie achter. 😉 Geniet van het lekkere weer, ga er lekker op uit en feesten maar!

Liefs,

Ying