BLOG: Opa Eddie

Ik ben weer heelhuids terug van de wintersport! Weliswaar de eerste dagen spierpijn gehad van hier tot Tokyo, maar het was het me allemaal waard. We hebben heerlijk gesport en vooral veel gegeten.

Ik ben weer heelhuids terug van de wintersport! Weliswaar de eerste dagen spierpijn gehad van hier tot Tokyo, maar het was het me allemaal waard. We hebben heerlijk gesport en vooral veel gegeten.

Maar van de hele dag op de piste staan kreeg ik ook behoorlijke trek. En ik heb daar een heerlijke theesoort ontdekt; Groene thee met gember en citroen. In Nederland heb ik de variant van Zonnatura gekocht, die is heerlijk! Gember is onder andere goed voor je spijsvertering en werkt verwarmend voor je lichaam.

Ik heb trouwens ook nog twee skilessen gehad van skileraar ‘Eddie’. Van tevoren had ik natuurlijk al helemaal bedacht hoe Eddie er uit zou zien en hoe hij op mij af zou lopen om mij te begroeten; knap, goed lijf, wapperende haren en stralende lach, kortom een skileraar ten top.

Maar helaas pindakaas viel mijn droom toch even goed in duigen toen in plaats daarvan ‘Opa Eddie’ kwam aanlopen. Niets ten nadele van Eddie, want hij was super aardig en gaf goed les, maar “Come on Eddie”! Die gele tanden… En dan die snottebellen die langs zijn kin naar beneden stroomden… De enige die hier om kon lachen was natuurlijk..mijn vriend! 😉

Wel respect overigens voor het feit dat hij op zijn leeftijd nog zo fit is. Dat moet ik nog maar zien te bereiken. Ook heb ik braaf alle oefeningen geprobeerd, dankjewel daarvoor.

De oefening die echter het meest is blijven hangen is de oefening van Dewi Deborah. Deze oefening kan je namelijk overal doen en je hoeft er niet direct voor naar de sportschool. Dat is met mijn beroep best handig, want ik kan de oefening zelfs in het vliegtuig doen. Super handig!

Dewi Deborah, Jij bent dan ook de winnaar van deze week en je wint deze super toffe en handige Bobble.

Stuur je adresgegevens naar en jij krijgt de Bobble zo snel mogelijk thuisgestuurd. Veel plezier ermee en ik zou het leuk vinden wat van je te horen/lezen zodra je hem hebt ontvangen.

Liefs,
Marvy

P.s. Ik heb pas een hele leuke fotoshoot gedaan met fotograaf Allard Honigh en visagiste Rosemary van Liempt voor Otazu! De foto’s komen binnenkort in de winkels te hangen, maar hier alvast wat backstage foto’s en een voorproefje van het resultaat.


Rosemary doet mijn haar en make-up! Wat hebben wij gelachen zeg!


Hier de laatste finishing touch van styliste Helena.


Fotograaf Allard is het resultaat aan het bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen