Marije doet een open dagen-tour

Zoals jullie in mijn vorige blog konden lezen, was ik naar de open dag van het AMFI geweest.
Ik had blijkbaar gelijk de smaak te pakken, want afgelopen zaterdag kon je me vinden op de open dag van ArtEZ , de kunstacademie van Arnhem. Waar je onder andere meer leert over dans, theater, muziek, schrijven, mode en architectuur.

Na wat te hebben rond gekeken op de mode afdeling van artEZ, waar ik natuurlijk voor kwam, gingen we nog even wat verder kijken. En zo kwamen we op de dans afdeling terecht. Waar ze open repetities en voorstellingen gaven. We hebben onze ogen uitgekeken!
Ballet, modern, jazz, noem maar op! Gelijk hebben mijn moeder en ik kaartjes gehaald voor een voorstelling omdat we nog wat tijd over hadden.
Zo kwamen we bij een bizar modern dansstuk terecht. Het was heel vreemd om te zien, omdat de bewegingen nogal ongewoon waren.
Hier wat voorbeelden ( de kwaliteit is niet de beste, maar ik hoop dat je zo een beetje een indruk krijgt van de dansen) ;
Ook kwamen we nog een aantal mooie moodboards tegen op de mode afdeling. Gelijk kreeg ik inspiratie en heb ik er thuis ook nog een paar gemaakt. Ik hoop dat dit jullie ook geïnspireerd heeft, en wie weet tot ooit op de ArtEZ academie 😉 .

Liefs,
Marije