Het is bijna weer zover: oranje slingers, toeters, met z’n allen voor de buis en alle vrouwen in een fashionable jurkje! Ying over het EK!

Het is bijna weer zover, de slingers mogen weer uit de kast gehaald worden. De vuvuzela’s en andere toeters worden weer klaar gezet, bier gehaald, televisie en natuurlijk iedere vrouw gehuld in fashionable oranje jurkje.

Gaan we weer zover komen als tijdens het WK twee jaar geleden in Zuid Afrika? Winnen we deze keer wel? Of verliezen we net op het laatste moment weer? Hopelijk zullen de kansen tijdens dit EK in Oekraïne en Polen in ons voordeel zijn.

Nederland trapt zaterdag 9 juni af met zijn eerste wedstrijd tegen Denemarken. Op dit moment bevinden we ons in Groep B, met Duitsland en Portugal als andere tegenstanders.

Groep B staat beter bekend als “De Poule Des Doods”, omdat er veel goede en gewaagde voetballanden in de poule zitten. Dus ons Oranje mag flink aan de bak, gelukkig zit het elftal vol goed voetballende hunks, dus dat komt wel goed.

Voetbal, is dat niet alleen voor jongens? Tegenwoordig niet meer, voetbal is heel wat meer geworden dan op de bank met bier en Voetbal International aan, nee de laatste paar jaren is er ook wat fashion in het voetbal gekomen.

Aan de ene kant de niet meest waarschijnlijk combinatie, maar aan de andere kant, wie wilt er nou niet goed uit zien in een oranje jurk? Zoals die van Bavaria of van de Modemeisjes? Tijdens het EK zijn er namelijk genoeg leuke jongens te scoren!

Voordat het fashiongehalte in het voetbal steeg, waren er al de EK gadgets. Elk jaar komen de bedrijven weer met nieuwe producten die hopelijk aanslaan bij het publiek. Wie herinnert zich niet de vuvuzela’s van het WK in Zuid-Afrika? Zelfs op de televisie was de herrie te horen!

Of het brulshirt van de Blokker? Dit jaar heeft onder anderen Heineken het rugnummershirt, M&M’s de EK-Brullies en Bavaria natuurlijk een jurk, de Dutch Victory Dress.

En ben jij helemaal klaar voor het EK?

Liefs,

Ying