Roos showt twee fashionable looks!

Hi girls,

Het is alweer een tijdje geleden sinds ik jullie mijn outfit heb laten zien. Het is dus hoog tijd voor een outfitpost! En deze keer niet één, maar twee looks.

Look nr. 1:

Een outfit die ik het liefst elke dag zou dragen. Een aantal dagen geleden ben ik weer eens in de kast van mijn broertje gedoken om daar wat leuke baggy items uit te halen voor een comfy outfit. Één van die items is deze checked blouse, gekocht bij Primark. Hij is heerlijk oversized en ik vind ‘m erg cool. Ik ben normaal gesproken niet gek op knalrood, maar voor dit item maak ik een uitzondering. Ik heb ‘m gecombineerd met een simpele legging en zwarte sneakers, een heerlijke outfit voor naar school!

Look nr. 2:

Een outfit die eigenlijk net zo comfy is als de eerste, en weer met een item dat niet van mijzelf is, namelijk de donkerblauwe knit van mijn moeder die ze gekocht heeft bij H&M. Ideaal dat hij iets groter is, zo heb ik er nog een stuk of drie shirts onder kunnen dragen. Helemaal goed geïsoleerd dus, lekker met dit koude weer ;-). Ook hier draag ik m’n zwarte legging van H&M kids bij (aanrader voor meiden die niet al te lang zijn) en daaronder m’n knalgele Fretons. Héérlijke gympen voor een lange dag lopen en ze zijn ook nog eens echte eyecatchers!

Wat vinden jullie van de looks? Welke is jouw favoriet?

Liefs,

Roos