Blogger Esmee: Maxi meisje of Flare girl?

As we speak zijn de shows en afterparty’s gaande in het oh-so-amazing Parijs. Ik denk dat ik voor heel veel meiden spreek als ik zeg dat ik graag een van de lucky girls zou willen zijn die voor dit geweldige fashion event naar Parijs mogen afreizen.

Parijs is altijd al mijn favoriete stad geweest (In Europa dan, niets kan natuurlijk tegen New York op). Altijd al was Parijs anders dan de andere fashion cities. Romantischer, liever, meer over-the-top en natuurlijk haute couture. (Is niet voor niets een Frans woord).

Geweldig vind ik het er. Zelfs als het regent, zelfs als ik twintig keer in de verkeerde metro stap, en zelfs als blijkt bij het afrekenen dat ik precies dertig euro moet betalen voor een portie friet met kip en een cola.

Anyway, ik kan uren doorpraten over Parijs. Maar mijn blogs gaan over fashion. Alle trends die wij in Nederland voor onze kiezen krijgen, zijn eerst hip in New York, Milaan en of course Parijs. Wat ik nu veel in het straatbeeld zie zijn hele lange rokken, ofterwijl Maxi skirts. En broeken met wijde pijpen, ook wel genoemd Flare pants.

Als je mij een jaar geleden had gevraagd of ik OOIT nog een broek met giga wijde pijpen aan zou trekken, of een rok tot op mijn enkels, had ik waarschijnlijk hard gelachen. Maar om eerlijk te zijn, ben ik op dit moment bezig zelf een Maxi skirt te maken, en ben ik ook serieus aan het overwegen een lichtblauwe Flare broek aan te schaffen.

Stiekem vind ik het helemaal geweldig. Wat jullie? Ben jij een Flare girl of een Maxi meisje? Of zou je in allebei voor geen goud gespot willen worden?

Tot volgende week!
Xoxo Esmee.