Eindelijk zon; tijd om weer te shoppen. Marvy showt haar nieuwste vangsten en heeft het over.. Photoshoppen!

Vandaag heb ik heerlijk geshopt! Eindelijk is het zonnetje er en heb ik een goed excuus , want tot een paar dagen geleden liep ik nog gewoon in m’n winterkleding. Niet te doen!

Ik houd heel erg van kleur en van t-shirts en ben dan ook heel blij dat ik deze shirts van ‘Death by Zero’ nu in de kast heb hangen.

En dit jasje van Goosecraft kon ik ook niet laten liggen. Haha! Er hingen allemaal verschillende kleuren, zoals fel roze, geel en mint groen, maar deze vond ik het mooist bij mijn huidskleur passen.
Als ik kleding koop let ik zeker op wat er ‘in de mode’ is, maar als een bepaalde kleur mij niet staat, dan koop ik het echt niet alleen maar omdat het op dat moment ‘in’ is.

Kleding shoppen via het internet doe ik wel, maar nog niet zoveel. Op de een of andere manier wil ik toch altijd zien hoe de stof voelt en hoe het er uit ziet. En bij het kopen van schoenen vind ik het helemaal lastig.

Als ik een merk ken, dan zal ik eerder online bestellen, omdat ik dan weet dat de maat goed is en ik niet met dat gezeur van terugsturen zit. Gelukkig zijn er steeds meer webshops die wel het heel gemakkelijk maken om dingen terug te sturen.

Over ‘shoppen ’ gesproken.. De foto’s die van mij worden gemaakt die in een magazine komen te staan of in de winkel komen te hangen, worden vaak ‘gephotoshopt’. Ik vind Photoshop echt een uitvinding. Je kunt zoveel met Photoshop!
Kleuren veranderen, achtergrond plaatsen etc. Zie de foto’s hierboven. De eerste foto is gewoon genomen met mijn iPhone, de foto eronder is hoe hij uiteindelijk bij Rob Peetoom in de zaak hangt (het mooie meisje naast mijn foto is trouwens mijn zusje). Hoop dat ze het niet erg vindt dat ik die foto heb geplaatst, want ze wist niet dat ik m zou gebruiken.. Sorry zusje! ;-). Gaaf is ‘ie geworden he?!

Wel vind ik het belangrijk om jullie er op te wijzen dat veel foto’s worden geshopt. Mijn huid is namelijk ook niet altijd perfect en toch ziet het er op de foto altijd perfect uit. Ben eigenlijk wel nieuwsgierig; beseffen jullie dat een foto altijd gephotoshopt kan zijn? En wat vinden jullie daarvan?

Vorige week had ik het in mijn blog over de opnamen voor RTL Experience met Fred van Leer. Hieronder de link naar de interviews. Het is in 2 delen opgenomen. Hope you like them :-).

Deel 1: http://www.rtl.nl/xl/#/u/c6f4a0e5-2695-4e9f-9f35-3e0ada70ec31
Deel 2: http://www.rtl.nl/xl/#/u/07b32bf7-ee64-47b5-a20f-aae29c9a73a5

Ik kreeg trouwens naar aanleiding van de filmpjes heel veel vragen over het recept van de ‘gezonde pannenkoeken’. Het recept zal ik zo snel mogelijk op mijn Facebook pagina zetten.

En jaaaaaaa…… De website van ‘The Model Experience’ is online en kaarten zijn vanaf nu te koop via de website. Ik mag nu al verklappen dat niemand minder dan actrice Kimberley Klaver samen met mij de dag presenteert.

In het najaar 2012 is Kimberley te zien in de nieuwe serie ‘Crimi Clowns’ naast o.a. Johnny de Mol. Ook zal ze in het najaar in de bioscoopfilm ‘Crimi Clowns’ te zien zijn. Begin 2013 zal Kimberley ook te zien zijn in de nieuwe bioscoopfilm van Johan Nijenhuis: ‘Verliefd op Ibiza’. Hoe cool is dat?

Tot volgende week!!

Liefs,

Marvy