Roos heeft dit keer weer een te leuke outfit voor jullie, met een haar mooie roze blazer!

Ik hoop dat jullie allemaal een leuke Queensday achter de rug hebben gehad! Aan het weer zal het vast en zeker niet gelegen hebben!

Deze week heb ik weer een outfit voor jullie. Ik droeg hem een paar dagen terug, toen was het prima weer en daarom droeg ik de roze blazer ook meer voor ’t geval het koud zou worden. Persoonlijk vind ik hem wel net die extra finishing touch geven aangezien het zonder hem een hele basic black-and-white outfit was geweest.

Zo’n fake leather broek is echt een must have. Helaas heb ik hem een aantal jaar moeten missen omdat ik de perfecte (en betaalbare…) nog niet tegen was gekomen, tot een aantal weken geleden. Hij komt van de Bershka en was flink afgeprijsd, had ik even geluk!

Om de casual outfit af te maken draag ik er comfy sneakers onder. Ik ging die dag even naar de stad en ik voel er niet heel veel voor om met 12 cm hoge hakken door de stad te sjokken.

Deze drie kettingen draag ik best wel vaak om eerlijk te zijn, maar nog nooit eerder droeg ik ze alledrie tegelijk. Zo maak je van drie aparte kettingen toch wel een eyecatching statement piece!

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Liefs,
Roos