Roos is dol op de items van vintage shop Porch People.

Hi girls!

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik een grote fan ben van vintage shops. Het maakte mij dan ook héél blij toen Porch People, inmiddels alweer een tijdje geleden, in Nijmegen haar deuren opende!

Ik woon zelf in Nijmegen en ik ben vaak in het centrum te vinden om nieuwe items te spotten. Elke week hangt er wel iets nieuws tussen de rekken bij Porch People.

Ik ben dol op neuzen tussen de prachtige truien, jasjes, shirts en tasjes. Sinds kort zit er ook een kapper op de eerste verdieping, waar je langs kunt gaan voor een gave haircut, dipdye of een ‘new pair of bangs’!

Alle kledingstukken die ze bij Porch People verkopen, zijn van heel goede kwaliteit en daar hoef je niet eens zo veel geld voor uit te geven. Het is allemaal hartstikke betaalbaar en dat maakt het natuurlijk nóg leuker. De items die speciaal voor het najaar in de winkel hangen, zijn gave camo jacks, fuzzy truien en leren boots: trends die we eerder al voorbij zagen komen bij verschillende shows.

Ik raad jullie allemaal aan om tijdens een bezoekje aan Nijmegen even langs Porch People te gaan! Ook voor de girls die meer van het online shoppen zijn, no problem: ze hebben ook een online shop!

Liefs,

Roos