Ying verheugt zich er al op!

De muze van ontwerpersduo Viktor & Rolf, vorig jaar de winnares van de Dutch Fashion Icon Femme-award, inmiddels uitgegroeid tot een stijlicoon en deze week (voorlopig) voor de laatste keer dit seizoen als jurylid in Xfactor te zien, ik heb het natuurlijk over Stacey Rookhuizen!

En als je een echte fan bent van het programmawist je het allang, maar Stacey Rookhuizen gaat Project Catwalk presenteren! Stacey neemt het stokje over van Renate Verbaan die het programma de vorige seizoenen presenteerde. Zelf heeft ze er al heel veel zin in, zo zegt ze dat ze hoopt de Nederlandse Heidi Klum te worden.

Stacey richtte op 16-jarige (!) leeftijd haar eigen platenlabel op om onbekend talent een mogelijk te bieden om een cd uit te brengen. Dat had vooral met de muziekbusiness te maken maar nu gooit ze het over een andere boeg en gaat ze dus Project Catwalk presenteren. Volgens mij is Stacey dus een goed voorbeeld van iemand die ‘Born to lead’ is!

In het najaar is het nieuwe seizoen van Project Catwalk op de buis. Denken jullie dat Stacey Rookhuizen het in zich heeft om te presenteren? Sowieso heeft ze genoeg verstand van mode, want ze heeft altijd erg mooie creaties aan, dus volgens mij komt dat wel goed.

Liefs,

Ying