De liefde.. Hoe houd je het leuk? Femke heeft het recept voor de liefde! 😉

Soms zetten bepaalde vragen je aan het denken. Zoals laatst, toen een vriendin vroeg hoe het toch kwam dat ik en mijn vriend altijd zo gelukkig lijken te zijn met elkaar. Hoe houd je het leuk?

Mijn eerste ingeving: werkelijk geen idee. Sommige dingen gaan gewoon vanzelf, en zo hoort het eigenlijk ook. Maar jullie voelen ‘m al aankomen: ik zou deze blog niet schrijven als je het lot soms ook een beetje kunt helpen…

Ten eerste, dat je een vriend hebt, betekent niet dat de strijd gestreden is en je niet meer je best hoeft te doen. Verras hem door een lief briefje te schrijven, maak jezelf onweerstaanbaar in die ene jurk of neem hem eens mee de stad in, in plaats van steeds maar weer op de bank te zitten. Geef hem iedere keer een nieuwe reden om opnieuw verliefd op je te worden… Je hebt er genoeg!

Daarnaast moet je hem ook altijd eerlijk durven vertellen hoe je je voelt en wat je van hem verwacht. Hoe handig het ook soms zou zijn: we zijn in de evolutie nog niet zo ver dat we elkaars gedachten kunnen lezen, dus hij ook niet. Maar als je eenmaal de confrontatie aangaat; gooi er dan ook meteen alles uit wat je dwarszit en laat het daarna los. Niemand heeft zin in een drama marathon on repeat.

Misschien heb je gelijk en zijn mijn tips erg cliché…maar ja: een recept voor de liefde? Stuur me een kopietje als je er één gevonden hebt…

Liefs,

Femke

www.youniqueblog.blogspot.com