Ying vertelt deze week over.. Relaties!

Veel meiden vinden het heerlijk. Een vriendje, een liefde, gewoon het samen zijn. Je weet gewoon dat je iemand hebt, dat je niet alleen voor dingen staat. Gezellig dingen samen doen en met een grote glimlach ‘s avonds in slaap vallen. Klinkt allemaal heerlijk, maar er komt soms ook heel wat gedoe bij kijken…

Sommigen onder ons hebben het geluk dat ze meteen een ‘match made in heaven’ hebben. Andere moeten er echt moeite voor doen en alles uit de kast trekken om die jongen nou is eindelijk duidelijk te maken hoe gek ze op die jongen zijn.

Helaas, jongens snappen anno 2011 nog steeds de subtiele hints af en toe niet (terwijl wij toch écht heel duidelijk zijn! ;)). En soms gaat er gewoon heel veel gedoe aan vooraf voordat mensen krijgen, maar des te blijer je dan hebt als jullie dan eindelijk samen zijn.

Dan heb je eindelijk met een jongen, wat dan? Eerst is het nog spannend maar na verloop van tijd is de spanning er een beetje af. Je kan dan wel meteen zien of de relatie echt werkt of gewoon niet.

Het maakt je soms ook onzeker, waarom smst hij nou niet terug, wilt hij de relatie verbreken of voelt hij niet meer hetzelfde als ik voor hem voel? Al dat twijfelen is zonde van de tijd, je kan beter genieten van de momenten die je met elkaar hebt.

En om over het groene monster jaloezie maar niet te spreken. Het is natuurlijk no go als je liefje een iets te gezellig gesprekje heeft met een ander meisje (tenzij het familie is). Je vriendje is gek op je, anders zou hij wel met een ander meisje hebben.

Alleen moet het bij mij af en toe nog even doordringen, aangezien mijn vriendje met zijn buurmeisje samen op vakantie gaat. Dus als iemand een reden heeft om een beetje onzeker te zijn ben ik het wel…

Dus ja, God knows hoe je een relatie spannend en leuk houdt. Dat zullen we toch echt zelf moeten. Gewoon af en toe iets geks, wat je vriendje niet verwacht.

Iets anders dan wat je normaal met hem doet. Ga met hem op stap, pak een filmpje of ga naar een pretpark. Of blijf gewoon gezellig thuis met zijn tweeën, dat kan af en toe ook heel fijn zijn, dan heb je eens echt de tijd voor elkaar.

Een relatie heb je samen en deze kan je samen breken óf er wat van maken.

Liefs,

Ying