CG!’s Dewi en Kim waren erbij 😀

Gisteravond was het zover: één van dé concerten van 2011… Rihanna in Gelredome en CG! was erbij 😀

Op weg naar het Gelredome is het al feest: het album Loud van Rihanna knalt uit de speakers.

We zijn superbenieuwd of ze live ook zo goed is. En stiekem een beetje zenuwachtig voor 2 van onze lezeressen die haar vanavond zelfs mogen ontmoeten! Daarover lees en zie je alles, incl coole foto’s, binnenkort in CosmoGIRL!


VIP :-))))

In een afgeladen Gelredome wachten we tot de 23-jarige zangeres haar entree maakt. Wat voor coole opening heeft ze voor ons in petto…

Een uurtje later dan verwacht, krijgen we ons antwoord: in een grote glitterbal komt RiRi het podium op. Met ‘Only Girl In The World’ knalt de superster Gelredome in!

Bij de hit ‘S&M’ trekt ze zelfs een jongen het podium op die met haar mag dansen en uiteindelijk onder haar ligt en samen met haar onder het podium verdwijnt…. We zijn erg benieuwd wie deze jongen is, dus als iemand een idee heeft: mail zijn naam, foto, emailadres en telefoonnummer naar !

Met ‘Don’t Stop The Music’ lijkt ze het concert na een uur af te sluiten. Maar gelukkig komt ze nog terug! En hoe: ‘Love The Way You Lie’ zingt ze naast de piano #kippenvel!

Hét moment van de avond is als Rihanna voor het allerlaatste nummer een klein mannetje het podium optilt en samen met hem onder een paraplu, jawel, ‘Umbrella’ zingt.

Voor onze twee lezeressen: Elja en Sanne, kwam het bijzondere moment pas ná het concert. Ze mochten Rihanna ontmoeten en gingen zelfs met haar op de foto! Het verslag en de foto’s zie je binnenkort terug in CosmoGIRL!

Bekijk alle filmpjes van het concert hier!