Vera: ‘Ik wil ook rode manen zoals Rihanna!’

Ik hou van Rihanna’s zangkunsten en haar laatste cd Loud draai ik op dit moment dan ook helemaal grijs. Ik ben niet alleen dol op haar muziek, maar ook op haar stijl.

Haar kleding, make-up en accessoires zijn altijd in de puntjes uitgewerkt en alles behalve saai. Maar wat al helemaal nooit saai is, is Ri-Ri’s haar. Een keer knipperen en het heeft alweer een andere kleur, lengte of model.

Momenteel loopt Rihanna te wapperen met een rode coupe waar ik helemaal verliefd op ben.

Ik heb al een tijdje een zwak voor rapper Drake, maar ben steeds beter aan het begrijpen waarom hij op zijn beurt (gek genoeg ziet de rapper mij niet staan) hoteldebotel op Rihanna is. It’s the red hairdo! Het nummer ‘meisjes met rode haren’ was niet voor niets een klapper van een hit. The redheads got it!

En nu wil ik het ook, rood haar. Geen veilig koperkleurtje of een slechts een rode gloed. Nee, ik wil in your face knalrood haar. Net zoals Rihanna! Helaas heeft zij ook nog eens mooi gekleurd huidje, bij mij zullen die rode lokken waarschijnlijk wel een beetje anders gaan staan.

Voor

Na –met shirt van Drake. Puur toeval!

Op de site Taaz.com kun je jezelf een make-over geven. Je kunt jezelf digitaal opmaken en zelfs een bezoekje aan de kapper brengen. Ik heb mijn haren bij Taaz.com rood laten verven. Helaas pakte dat een stuk minder fel uit dan gehoopt, maar het idee is er in ieder geval al een beetje. Ik wil die rode lokken! Nu nog de moed verzamelen…

Je haren rood verven, zou jij het aandurven?

Liefs,