Roos keek haar ogen uit tijdens de Modefabriek…

Hi girls!

Afgelopen zondag ging ik samen met een paar fellow bloggers naar Amsterdam voor de Modefabriek. Het was een heel geslaagde dag en ik heb m’n ogen uitgekeken bij sommige collecties. Ik heb een paar van mijn favorieten uitgekozen en die wil ik graag aan jullie laten zien!

First off, Shabbies by Fred de la Bretonière! Deze ongelooflijk comfortabele laarzen komen binnenkort in een paar hele gave kleuren waaronder dieprood, turquoise en oker. Ze zijn niet te missen maar ook heel gemakkelijk op een casual manier te dragen.

We hebben de designer bij de stand ontmoet en hij heeft ons allemaal een paar gegeven, té lief! Ik ben er heel erg blij mee en ik zal ze ook met heel veel liefde dragen dit najaar.

Een ander merk wat mij erg aansprak was ‘Fab’. Vooral de rugzakjes vind ik geweldig, helaas zal ik er niet snel zelf een kopen omdat ze redelijk prijzig zijn. (De safari uitvoerking kost maarliefst 400 euro…)

Ze hebben een hele grote collectie clutches en ik heb ook een safari iPad sleeve gespot, te cute!

And last but not least, Bas Kosters. Ik ben een hele grote fan van Bas zijn extravagante designs en ik kan er dan ook héel erg lang naar blijven kijken.

Alles was ongelooflijk kleurrijk zoals we van hem gewend zijn en erg uniek .(zie bijvoorbeeld deze ‘cock skirt’) De ‘face scarve’ zal hopelijk het volgende seizoen van mij zijn…

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs,
Roos
www.laceandpearlsbyroos.com