CG! Blogger Roos bezocht de Kunsthal. Check haar foto’s!

Hi meiden!

Deze week heb ik een hotspot voor jullie, en niet zomaar een. Een aantal weken geleden bezocht ik mijn (hopelijk) toekomstige school, de WdkA in Rotterdam. Die middag heb ik ook een bezoekje gebracht aan de Kunsthal. Daar is op dit moment namelijk een prachtige tentoonstelling van heel veel designs van Jean Paul Gaultier.

De complete kunsthal is erop aangepast, de palen aan de buitenkant zijn allemaal bekleed met de welbekende wit met blauwe streepjes, hoe toepasselijk! Ook aan de binnenkant is het compleet aangepast aan de designer himself. Aan de wanden hangen schermen waarop je de oudste fashionshows voorbij ziet komen, denim on denim on denim, hoe gaaf!  

Het is toegestaan om foto’s te maken en dat heb ik natúúrlijk gedaan. Ik wil jullie niet alles laten zien, want het is het leukst om zelf een kijkje te nemen.

De tentoonstelling is nog te bezoeken tot en met 12 Mei dit jaar. Dus misschien een leuk uitje voor de meivakantie? Kaartjes kosten tot en met 18 jaar maar 3,50 euro, dat is het zeker waard 😉

Liefs,

Roos