Confession: ‘Ik ben een Ebay-addict’

Ik moet iets bekennen. Toen ik in mijn vorige blog vertelde dat ik dol ben op Ebay, was ik niet helemaal eerlijk.. Ik ben er wel dol op, maar ik had het íets te zacht uitgedrukt.

Ebay is in de laatste paar maanden een soort dagelijkse routine voor mij geworden. Elke avond, zo na acht uur, begint het echte werk pas. Er staan zo’n vijfentwintig favoriete verkopers op mijn ebay profiel waar ik dagelijks de hele winkel van doorkijk.

Elke dag zitten er zeker twintig items tussen die er de dag daarvoor nog niet waren. En nou denk je misschien: ‘Dat
hoef je toch niet perse elke dag te doen?’ Nou, ik zal je vertellen dat ik dat eerst ook zo dacht. Maar week na week is de druk om te kijken steeds groter geworden en nu kan ik mezelf gewoon niet tegenhouden als ik ’s avonds op de computer zit. Ik MOET alle winkels nakijken.

Eigenlijk zijn het niet alleen kledingwinkels. Hebbedingetjes vind ik ook onwijs leuk. Aanstekers in de vorm van hello kitty, visgraatvorm ijsblokjes, tandblekende strips, pannen in de vorm van een hart, halloween lantaarns of een pakje nepsnorren. Veel van die items komen niet boven de drie euro uit en zijn dus ideaal om cadeau te doenaangezien mijn vriendinnen en ik zijn nogal gek op nutteloze dingetjes.

Ik heb voor jullie mijn top vijf verkopers verzameld in de hoop dat jullie er ook veel leuks zullen tegenkomen. Maar pas op, word niet te fanatiek want voor je het weet ben je net zo verslaafd als ik..

1. Favo 1 (Tip: Ze hebben fake arty rings!)
2. Favo 2
3. Favo 3
4. Favo 4
5. Favo 5

Liefs,
Roos

http://www.laceandpearlss.blogspot.com