Roos is helemaal head over heels op haar Beatles-shirt.

Hi meiden!

Deze week heb ik weer een outfit voor jullie met een shirt van mijn favoriete band, namelijk The Beatles. Jullie weten vast net zo goed als ik dat de H&M een grote fan is van het produceren van Beatles shirts. Ik gok dat een op de zes meiden die er regelmatig shopt er wel een in hun kast heeft hangen. Voor mij was dat ook de reden om er geen te kopen daar. Ik vind het altijd zo jammer als iedereen om me heen dezelfde kleding koopt.

Maar toen ik er afgelopen maand was zag ik, in de sale, een hemd hangen dat ik nog nooit eerder tegen was gekomen! Namelijk die op de foto. Het is een heel simpel shirt maar dat maakt hem nou net zo leuk. Ik kan hem eindeloos combineren en hij is perfect voor de zomer (tenminste, als je dit zomers weer kunt noemen..)

Ik heb hem gecombineerd met een van mijn favoriete nieuwe rokken. Nadat ik mijn eerste midi rok kocht heb ik er gelijk nog een paar bijgekocht, ze zijn héél comfortabel en ook erg stijlvol! De kleur van de rok komt ook goed terug in het shirt.

Op de dag dat ik mijn outfit droeg, scheen de zon flink en dat gaf me de kans om mijn nieuwe Armani zonnebril uit te testen, hij is meer dan perfect!

Deze keer heb ik niet gekozen voor veel accessoires, ik draag alleen mijn cross-ketting van Ebay.

Top – H&M
Rok – Ebay
Sandaaltjes – Action (ja, echt waar!)
Ketting – Ebay
Zonnebril – Armani via smartbuyglasses.nl

Ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Liefs,

Roos
www.laceandpearlsbyroos.com