Van basic jeans tot LBD

Vandaag ga ik het hebben over essentials. Items die elke girl in haar kast zou moet hebben hangen. Van de minst (maar toch best) belangrijke items ga ik naar de nummer 1 must-have.

6. Basic jeans. Een donkerblauwe blauwe jeans die je eindeloos kunt combineren. Je kunt hem dragen tijdens het uitgaan maar ook bij een casual outfit. Jeans passen is niet het allerleukste wat er is, maar je zult er heel erg veel plezier van hebben als jij ‘the one’ gevonden hebt.

5. Een witte blouse. Dit klinkt saai, maar je kunt er zo veel verschillende kanten mee op.

4. Een donkere blazer. Perfect te dragen op feestjes maar, net zoals bij een basic jeans, ook bij een casual outfit. Het kan net die extra finishing touch geven die je outfit nodig heeft.

3. Zwarte hakken. Sneakers en loafers zijn ongelooflijk comfortabel maar hakken kunnen je nét iets zelfverzekerder laten voelen. Ze zijn prima te combineren voor een outfit die je naar school draagt maar ze zijn ook perfect voor een party look.

2. Een paar basic shirts. Tijdens een off-day kan het zijn dat je niet erg veel zin hebt om over je outfit na te denken maar wel goed voor de dag wilt komen. Dan is een set van 5 basic shirts ideaal, kies een paar basic kleuren uit en you’re ready to. Je kunt combineren op meer dan honderd verschillende manieren; een gilet, leren jack, spijker jasje of een blazer en nog véel mee.

1. De LBD, hoe kan het ook anders dat de little black dress hoog in de lijst met essentials staat. Iedere meid zou er een moeten hebben. Wat zeg ik, één? Beter is het om er een aantal te hebben. Zelf heb ik er ongeveer 4 maar er is absoluut ruimte voor meer. Een LBD is een geweldige investering.

Wat is jouw favo essential?

Liefs,
Roos