En die van haar moeder!

Jullie kennen het vast wel, je kijkt in je kledingkast en je ziet gewoon niets. Niet letterlijk natuurlijk, maar je ziet gewoon niets wat leuk is. Alles is te overdreven, te saai, te lang of te kort.

Gelukkig is er ook nog de kledingkast van mijn moeder waar ik heel vaak wat leuks uithaal. Haar kleding komt voor ’n groot deel van de H&M en ze zijn allemaal net iets groter, maar dat komt goed uit omdat ik dol ben op oversized kleding.

Zo ben ik ook gek op deze camel trui die ze afgelopen maand bij de H&M heeft gekocht. Ik heb geluk dat ik ‘m een paar keer mocht lenen, maar ze vertelde me dat ’t toch ook ’n goed idee zou zijn om er voor mezelf ook een te kopen aangezien ik hem zelfs vaker dan haar heb aangehad. Oeps!

Mijn vintage shorts heb ik ook weer uit de kast getrokken. Dit is waarschijnlijk een van de laatste keren dat ik ‘m aan kan doen dit jaar omdat het steeds kouder wordt. En ik ben wel ’n beetje klaar met de ‘shorts en panty’ combi.

Daaronder draag ik mijn nieuwe primark laarsjes. De kleur van de laarsjes past bijna overal bij en ze lopen ook nog eens heel erg goed! De armband-ring heb ik cadeau gekregen en de donkerbruine steen ring heb ik ook gekocht bij de Primark.

Liefs,
Roos