Benieuwd wat deze zomer hip & happening is? CG’s blogster Roos zocht het voor je uit!

Hi meiden!

Afgelopen donderdag ben ik met fellow blogger Marloes (www.thestylesandwich.com) naar Amsterdam gegaan om een aantal persbureaus te bezoeken om de nieuwe collecties te bewonderen. Ik laat jullie een paar van mijn favoritee items zien!

OONA PR

Dit schattige fluwelen rokje van New Look was een van mijn favorites. Die bloemen maken het heel schattig, maar hij heeft ook iets stoers door het zwart.

Ik ben geen enorme fan van de Beats by dr. Dré koptelefoons en vind het heel moeilijk om ze te combineren met m’n outfits. Maar daar heeft Molami een oplossing voor bedacht: deze koptelefoons zijn heel classy en hartstikke fashionable.

PUUR PR & CARO PR

Fred de La Bretoniere heeft altijd de meest geweldige tassen. Ik ben dol op leer en ik vind dat deze collectie zeer geslaagd is. Ik zie mezelf al lopen met dit geweldige panterprinttasje!

Als je dit jaar een (of meer!) festivals gaat bezoeken en nog op zoek bent naar een handige én mooi tasje dan heb ik een goede tip voor je. De kleurtjes die gebruikt worden voor de tassen van Miss Mochila zijn ongelooflijk vrolijk en fel.

Over vrolijke kleuren gesproken, Betty Bogaers kan er ook wat van. De bandjes zijn heel subtiel en zijn er in alle kleuren van de regenboog. Het slangenkopsluitinkje vind ik erg goed gevonden, heel stoer!

Liefs,
Roos