Roos maakte haar eigen sieraad bij Comotion PR en kreeg een gratis blazer. Check hier de foto’s van het event!

Hi girls!

Deze week heb ik een post voor jullie over één van de events die ik afgelopen vrijdag heb bezocht in het prachtige Amsterdam. Ik was naar Comotion PR om kennis te maken met Quoins: een sierradenmerk die het mogelijk maakt om je ketting geheel naar je eigen smaak te customizen. Je hebt ze misschien al een keer gespot bij het styling programma van Trinny and Susannah.

Nadat iedereen hun eigen ketting had gecreëerd, mochten we hem combineren met een Esprit kledingstuk naar keuze. De collectie bestond uit prachtige truien, blouzen, jassen en blazers. Ik heb zelf gekozen voor een classy, zwarte blazer. Hij past perfect en zit héérlijk. In mijn hoofd heb ik al 100 verschillende combi’s gemaakt met dit item, hij heeft daarom momenteel een ereplekje in mijn kledingkast.

Omdat het jasje heel basic is, kon ik qua kleur alle kanten op met de ketting die ik maakte. Uiteindelijk koos ik voor een paarse munt met een bronzen disk en collier.

Alsof het jasje en de ketting nog niet genoeg was, konden we ook nog genieten van heerlijke sushi en een glaasje prosecco. Ook was het erg leuk om weer nieuwe bloggers te ontmoeten!

Na het bezoekje aan Comotion, bezocht ik een ander event, maar daar vertel ik jullie volgende week meer over!

Liefs,

Roos