Roos vertelt over haar bloggers event!

Hi meiden!

De afgelopen maanden heb ik nauwelijks tijd gehad om events in Amsterdam te bezoeken in verband met school (examenjaar, druk druk druk!). Maar vorige week woensdag was er een event dat ik écht niet wilde missen, namelijk The Big U. Dit event was georganiseerd door U-PR en er was a lot to do. Samen met Jennie en Wendy heb ik eerst even wat outfit foto’s geschoten en daarna zijn we gelijk naar binnen gegaan.

Na een hapje en een drankje werden alle bloggers in groepjes verdeeld en hebben we een hoop nieuwe collecties bekeken. Ook ben ik als model gebruikt door een van de Mac make-up artiesten. Ik kreeg een prachtige basic look waarvan ik zou willen dat ik hem na kon maken. Ik ben ongelooflijk onhandig met make-up, maar doe altijd m’n best, haha!

Mijn favoriet was toch wel de nieuwe collectie van Sacha, wat een geweldige schoentjes zitten daartussen! Vooral de sandalen (zie hieronder) vond ik hartstikke tof, hoe cute zijn deze leuke neon schoentjes! Als klap op de vuurpijl mochten we allemaal een paar schoenen uitkiezen (die nu trouwens al op mijn blog te vinden zijn ;).

Het was een toffe dag, ik heb weer een hoop inspiratie opgedaan en wacht in spanning af tot alles in de winkels hangt!

De outfit shoot

Het was er-rug gezellig

Mijn favo sandaaltjes!

Héééél veel make-up

Macarons op stokjes, yummy!

Liefs,

Roos