Femke: Ben jij een Miranda of toch een Carrie?

Sex and the City, zowel de serie als de boeken, heeft ons in de loop der jaren een hele hoop lessen geleerd op het gebied van de liefde. Welk Sex and the City-liefdestype ben jij?

De “Carrie”
Je bent zelfstandig waardoor je, zodra je een relatie met iemand aangaat, uit pure koppigheid het al snel uitloopt op een knipperlicht relatie met je eigen persoonlijke Mr. Big. Je hebt veel liefde te geven, maar hebt een duidelijk moraal dat een relatie wel van twee kanten moet komen.

De “Charlotte”
Zodra je een leuke jongen ontmoet ga je er helemaal voor! Je wilt alles met hem delen en het liefst iedere minuut samen met hem doorbrengen. Je vriendinnen zie je regelmatig, maar als er iets met vriendlief is heeft hij direct een streepje voor.

De “Miranda”
Je houdt je helemaal niet zo bezig met de liefde, want je hebt maar weinig tijd over door al je hobby’s. Jouw vrije tijd besteed je het liefste aan school, bijbaantje, musicalgroep, sport en ga zo maar even verder. Als een jongen zich niet aan kan passen aan jouw agenda is het bye bye!

De “Samantha”
Relatie is voor jouw een vies woord. Je geniet van je leven als single en alle vrijheid die het je geeft. Je hebt toch nog alle tijd om een keer te gaan settelen?

Liefs,
Femke

Beeld:bron