Ying wil dat er anders naar schoonheid wordt gekeken…

Wat is schoonheid? Het kan iemand zijn die van binnen heel mooi is, maar het kan ook iemand zijn die er alleen stunning uitziet met een killer body. Wie bepaalt wat schoonheid is? En zit er niet in iedereen een beetje schoonheid?

Schoonheid is volgens het woordenboek ‘de eigenschap om mooi te zijn’. Als we dus het woordenboek mogen geloven, zijn we allemaal prachtig. Aan schoonheid moet geen beeld worden vastgeplakt. We zijn allemaal anders en iedereen is een beauty op zijn of haar eigen manier.

Helaas is er tegenwoordig wel een bepaald beeld van schoonheid. De standaard schijnt voor mannen bij ‘gespierd zijn’ te liggen. Bij vrouwen is ‘slank zijn’ het belangrijkste. Helaas zijn er tegenwoordig weinig meiden die echt blij zijn met hun lichaam, terwijl zij eigenlijk echt helemaal oké zijn. Voor een mooi lichaam hoef je niet alleen slank te zijn. Je bent pas echt mooi als jij je eigen lichaam accepteert en zelfvertrouwen uitstraalt.

Jijzelf kan het beeld van schoonheid ook bepalen. Je kan een begin maken. Probeer jouw lichaam te accepteren en dit met zelfvertrouwen uit te stralen. Iedereen is mooi, jij ook.

Liefs,

Ying

Foto: http://www.beautyonline.co.za/