BLOG: Shoes

Lisanne krijgt maar geen genoeg van schoenen…

Lisanne krijgt maar geen genoeg van schoenen…

Een paar rode pumps die zo goed bij je lippenstift passen, of een paar comfy gympies die zorgen dat je de hele dag shoppen vol kunt houden: je hebt schoenen in alle soorten en maten, van stoere gympen tot tuttige ballerina’s tot sexy high heels.

Er zijn veel schoenen die erg mooi zijn, maar geen goed voetbed hebben. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik pas mijn eerste paar goede schoenen heb gekocht, en dat was nog een hele zoektocht. Het eerste waar de meeste van ons toch aan denken bij het kopen van schoenen, is of de schoenen wel mooi zijn. Ik betrap mij er zelf vaak op dat ik meer let op het uiterlijk van een schoen dan op de pasvorm. En dan heb je nog de prijs. Wij als arme scholieren hebben niet zo veel te besteden, we zitten er niet op de wachten om al ons kleedgeld aan één paar schoenen uit te geven.

Tips bij het kopen van goede schoenen:

* Zorg dat je van te voren weet wat je zoekt. Er zijn namelijk zo veel schoenen. Zoek je een paar mooie high heels, zorg dan dat je je daar op focust. Dan raak je ook niet afgeleid door die leuke stoere boots.
* Denk bij het passen goed om de maat. Koop je schoenen nooit te klein. Je moet eigenlijk zorgen dat je minstens één vinger achter je hak kan doen.
* Pas je sokken aan op het soort schoenen dat je gaat kopen. Ga je voor een paar pumps, zorg dat dat je altijd een paar pantysokjes mee neemt, maar ga je voor een paar gympen of stoere boots, zorg dan dat je een paar gewone sokken mee neemt.

Ik ben geslaagd voor deze geweldige ‘vintage’ looking shoes (Manfield). Mijn favo schoenen zijn hoge hakken omdat dat je outfit toch altijd even mooi afmaakt, maar naar school draag ik liever platte schoenen.

Wat zijn jouw favo schoenen?

Lots of love,
Lisanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen