Waar is Roos allemaal mee bezig? Ze geeft een update!

Hi meiden!

Het is alweer een tijdje geleden sinds ik een kleine update heb gegeven over hoe het gaat en waar ik allemaal mee bezig ben.

Ik moet zeggen dat ik al met al toch wel een paar redelijk drukke maandjes achter de rug heb, mede door mijn profielwerkstuk en een week lang non-stop proefwerken. School is killing me, maar gelukkig heb ik ook heel veel andere leuke dingen te doen!

Zo ben ik begonnen met mijn portfolio voor de studie die ik volgend jaar wil doen – Lifestyle & Design – en dat brengt veel leuks met zich mee. Ik kan echt niet in woorden omschrijven hoe veel zin ik heb om te beginnen aan die studie als ik eenmaal aangenomen ben!

Afgelopen weekend ben ik samen met m’n vriendje naar Utrecht geweest waar we in een appartement sliepen aan de gracht. Het was geweldig! We hebben veel leuke dingen gezien en gedaan en natuurlijk heerlijk uitgerust van de afgelopen weken. We hebben een lichtjesroute gemaakt door het centrum die op sommige punten misschien een beetje onduidelijk is maar zeker de moeite waard om te doen! En de lange wandeling daarna natuurlijk afsluiten met een lekker kopje chocomelk, obviously.

Verder ben ik al een ruim aantal maanden op een shopping diet. Mede doordat ik een ietsiepietsie beetje in de schulden zit (mijn mooie scootertje is de oorzaak, en het is al bijna tijd om een Lowlands kaartje te kopen!) heb ik besloten om extreem weinig items te kopen en ik moet zeggen dat het me aardig lukt. Koopjes kan ik misschien niet altijd laten liggen, maar een item van boven de €30,- komt er binnenkort zeker niet bij.

De komende weken ga ik weer extra tijd maken voor bloggen tussen de lange schooldagen door, moet lukken denk ik zo!

Liefs,

Roos