Hello, my name is Roos. And I’m a …’

Shopaholic.
Zo begon mijn droom. Ik zat daar in een kringetje in rehab omdat ik verslaafd was aan winkelen. Net zoals Rebecca Bloomwood in Confessions of a Shopaholic. Ik kon de sales niet weerstaan, ik stond helemaal rood en mijn prachtige walk-in-closet zat bom en bomvol. Mijn huis lag vol met ongeopende rekeningen en ik had geen geld meer over voor eten.

Ik kan best toegeven dat ik winkelen een van de leukste dingen vind om te doen, daar ga ik niet om liegen. Maar zo erg zal het toch niet uit de hand lopen? Ik bedoel, ik weet heel goed hoe ik met geld om kan gaan, koop bijna alleen maar items in de sale en ik leen bíjna nooit geld van mijn moeder. En ik ben ook nogal een control freak, dus zó ver zou het niet komen.

Zaterdag ben ik voor ’t eerst sinds een lange tijd, lees; drie weken, weer wezen winkelen met twee vriendinnen. Ik had maar 25 euro te besteden, al weet ik niet of dat voor andere meiden misschien veel is.. Het prachtige roze h&m jurkje kon ik echt niet laten liggen. Alles wat van kant is, en de kleur poederroze heeft moet ik meenemen. Helaas zal het nog wel even aan m’n kledingrek moeten hangen tot de zomer eindelijk komt…