Marije ontdekt online netwerk voor modellen.

Laatst ontdekte ik de site Shortlist-ID. Deze website is een online netwerk voor internationale modellen. Modellen kunnen er een account aanmaken en in een beschermt gedeelte van de site met elkaar praten en discussiëren.

Zo worden jongere modellen goed op weg geholpen en via locatietoevoeging kun je zien waar iedereen zich op de wereld bevind. ?Soms heb je gevallen waarin je als jong meisje in een onbekende stad zit ver weg van huis.

Via Shortlist-ID kun je zien of er ook collega’s zijn om mee af te spreken en ook waar je de leukste cafés, barretjes en winkeltjes kan vinden.
Maar ook voor de niet-modellen onder ons is het heel nuttig. Door de blogs die modellen er op zetten leer je hoe je je lichaam zo fit mogelijk houd. Het staat bomvol met goede tips en healthy recepten.

??Zo las ik deze week een recept van een komkommermilkshake ?dat wonderen doet voor je huid! Komkommer bevat veel water en daardoor kan je er goed een juice van maken. ?Ik heb hem gelijk gemaakt en hij was nog lekker ook!
Ingrediënten;
•Een in stukjes gehakte komkommer
•2 stengels bleekselderij
•1 stukje verse gemberwortel van een centimeter
Gooi alles in de blender bij elkaar en klaar is ‘ie!

?????Wat ik ook heel leuk vind om te lezen zijn de belevenissen van de modellen in het buitenland. Zo staan er columns op over te gekke shoots of juist ontdekkingen van bijzondere restaurantjes in Afrika. Iedere week worden er ook interviews opgezet. Zo kun je er interviews vinden van Cato van Ee en Yfke Sturm. En vorige week was ik de gelukkige die uitgekozen was om een interview af te geven!?Ik ben super blij en stiekem ook wel een beetje trots, hier kan je hem vinden!

En check de work out-blunders van Doutzen hier!

Ik hoop dat jullie Cosmogirls er veel leuks kunnen vinden en voor de modellen onder ons is het ook een echte aanrader!

Lots of love,
Marije Pöpping