Het heerlijk avondje is gekomen! Hoe vier(de) jij Sinterklaas?

Ja, ja, het is weer zover: Sinterklaasavond! Wij hebben het gisteren gevierd. Eerst lekker gegeten en daarna met een gedicht, surprise en cadeautje van rond de 20 euro de avond gevierd.

Dit is de eerste keer (van wat ik mij kan herinneren) dat wij het alleen met het gezin vieren, zonder de rest van de familie. Ook hebben wij normaal zo’n jute zak met cadeautjes, maar die hebben wij dit jaar ook niet nodig. Wel kregen wij nog enkele kleine cadeautjes bij onze surprise.

Maar goed, wat maakt het uit. Het gaat om de gezelligheid met elkaar. In ieder geval zijn de gedichten leuk bedacht en de surprises goed gelukt!

Het grappige was dat mijn moeder mij had getrokken en ik mijn moeder en wij ook nog eens het ‘meeste’ werk in onze surprise hadden gestoken..

Mijn moeder geeft yogales en is er buiten haar lessen ook veel mee bezig, het is echt een passie voor haar. Daarom heb ik voor haar een soort zaal gemaakt waar een mevrouw zit met het hoofd van mijn moeder erop (helaas deed de printer het niet optimaal, dus de kleuren waren niet helemaal perfect)..

Ik heb vijf maanden op mezelf gewoond en woon nu weer tijdelijk thuism omdat ik niks anders konden vinden in Amsterdam. Mijn moeder had daarom voor mij een klein huisje gemaakt. Heel schattig!

Ook hadden wij nog lekkere chocoladepepernoten, dat waren weer de laatste voor dit jaar. Al met al was het weer een leuke Sinterklaasavond, op naar volgend jaar!

Vieren jullie nog Sinterklaas? Zo ja, hebben jullie het in het weekend gevierd of vieren jullie het vandaag? Of doe je juist aan kerst met cadeautjes onder de boom?